VISION

VISION – Vizija u mušičarenju od 1981.

“Vizija u mušičarenju od 1981.” …

VISION FLY FISHING

Zvanično Od 1997.

Naša priča počinje ranih 80-ih kada smo počeli uvoziti ribolovni pribor u Finsku. Sarađivali smo sa mnogim kompanijama poput Veniard-a, Shakespeare-a i Bruce & Valker-a. Devedesetih smo povećali portfelj i dalje predstavljali mnoge poznate američke brendove kao što su GLoomis, Scott, Hodgman i Scientific Anglers. Bila su to uzbudljiva vremena, imali smo puno energije i mnogo novih ideja o tome kako drugačije postupiti kako bi odgovarali evropskom tržištu. 1997. godine, uz našu široku stručnost i strast za razvojem vlastitih proizvoda, podržana odličnom korisničkom uslugom, rođen je Vision. Od tada smo postali glavni brend mušičarenja u celoj Evropi i širom sveta. Danas imamo kupce i članove tima u preko 40 zemalja širom sveta.

Vision Fly Fishing

Pokušavajući da spasimo prirodu :

TOLIKO STE BLIZU PRIRODI DOK MUŠIČARITE, DA JE KAČENJE RIBE SAMO DEO IZAZOVA. TREBA I DA RAZUMETE ŽIVOT POD VODOM. TO JE ONO ŠTO VAS ČINI PROFESIONALCEM. RAZUMEVAJUĆI PREDNOSTI I PROBLEME NAŠIH VODA. ŽELITE DA IH ZAŠTITITE I SPASITE, ALI U ISTO VREME SE DEŠAVA I DA IH OŠTETITE.

musicarenje
Vision

Naša kompanija je u istoj poziciji. U dizajniranju i proizvodnji mušičarskog pribora mi ne štitimo naš svet. Jedino što možemo učiniti u ovoj situaciji je da odgovorno proizvodimo svoje proizvode i širimo dalje priču o ovim vodama. Takođe moramo shvatiti da u mnogim od ovih voda treba manje loviti ribu. Stoga postoji veliki razlog za istraživanje novih relativno nelovljenih vrsta poput smuđa i štuke kako bi se oslobodio deo pritiska na prirodnu sredinu. Naša kompanija ne može spasiti svet, ali možemo pomoći time što ćemo pričati o važnosti zdravih voda i ribe.

https://visionflyfishing.com/

Takođe možemo podržati organizacije koje rade na istom cilju. Kada je reč o našim proizvodima, uvek se trudimo da pronađemo najekološkije moguće rešenje za našu kompaniju i kupce. Naša poslednja akcija je smanjenje količine plastičnih kesa i plastificiranih kutija koje koristimo u proizvodnji. Većina naših struna i predveza sada su upakovane u kartonske kutije koje se mogu reciklirati sa eko-štampanjem. VISION FLY FISHING To košta više novca, ali verujemo da smo svi spremni za to. Naše strune su napravljene bez ekološki štetnog plastičnog jedinjenja PTH koje se još uvek često koristi u mnogim poznatim proizvodima drugih brendova. Uživajte u godini boraveći što vise na vodi i setite se da je važan deo ovog sporta uloviti manje a gledati više.

Team Vision

Aktuelni katalog “Vision Fly Fishing 2021.”  možete prelistati na ovom linku.

Autor teksta: Dragan Milošević
www.sportskiribolov.com

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *