BALZER

O kompaniji BALZER : „Kvalitet od 1949.“

U septembru 1949. Hanns Balzer je registrovao svoje poslovanje. Tako je postavljen kamen temeljac za kompaniju BALZER kakvu danas poznajemo . Inovativan je i svestan svog kvaliteta u razvoju, proizvodnji i prodaji ribolovnog pribora i sportske opreme. Proboj je usledio pedesetih godina prošlog veka. Već tada smo bili svesni da samo jak brend može da izdrži na tržištu. Gradimo na ubedljivim proizvodima razvijenim u tesnoj saradnji sa stručnjacima, i na distribuciji putem kompetentnih prodavaca i kompletnoj usluzi.

BALZER

Trgovina ceni našu pouzdanost i sposobnost isporuke sa garancijama do jedne godine. Pored toga, postavljamo trendove u pogledu usluge i savetovanja za naše prodajne partnere. Bez obzira da li se radi o dizajnu asortimana, uređenju enterijera, prodajnim pomagalima ili uslugama popravki, na nas se uvek može osloniti. Sve ovo činimo kako bismo život učinili što ugodnijim za sve vas koji volite ribolov. Iako kod nekih konkurenata nikada ne znate kome pripadaju ili će pripadati u bliskoj budućnosti, BALZER GmbH je i dalje porodično preduzeće pod upravom vlasnika koje svoju tržišnu poziciju u potpunosti duguje sopstvenom kapacitetu za razvoj i finansijskoj snazi. Profit se ulaže u nove, inteligentne proizvode, a ne moraju biti plaćeni akcionarima ili korporacijama.

BALZER

Usredsređeni smo na specijalizaciju. Već nekoliko godina ribolovci teže ka lakšem, specijalizovanijem i uspešnijem ribolovu. Naš odgovor na ovo je još intenzivnija saradnja sa stručnjacima za proizvode, članovima tima i licencnim partnerima. Sa partnerima kao što su Volker Dapoz, Jorg Strehlov, Michael Zammataro, Michael Komuczki i mnogi drugi iskusni članovi BALZER-ovog tima oko Villi Froscha i Andreasa Schveitzera stvoreni su posebni programi pomoću kojih možete još uspešnije da se bavite svojim hobijem i nudimo i sveobuhvatan asortiman opreme za profesionalce. Ništa ne prepuštamo slučaju u čitavom našem asortimanu, koji sadrži preko 8000 predmeta. Naš slogan „Kvalitet od 1949.“ odnosi se na sve proizvode.

BALZER

Ko želi da se svojim hobijem bavi nešto profesionalnije, neprestano je u potrazi za inovativnom opremom. Dobro je što vas možemo podržati u ovome. Kompletni program za pastrmku Attack® Villija Froscha i Tima Paascha. Pored profesionalnih štapova, sada smo razvili i izuzetno funkcionalne torbe, vreće za štapove i ostalu dodatnu opremu zajedno sa šampionom Michaelom Zammatarom i sa timom za slatkovodne vode BALZER. Ovim ćete ostaviti dobar utisak prilikom ribolova feederima. Već pre dve godine i sa Jorgom Strehlov-om na čelu uspostavili smo niz uspeha. Sada smo dodali i više u asortiman i sada vam možemo staviti na raspolaganje program kojim možete pokriti sve uspešne metode. Posle neverovatnog uspeha Gigant Jighead-a, njegov izumitelj, Norveški profesionalac Volker Dapoz, ponovo je podigao kriterijume : super upečatljive nove kombinacije boja, specijalni mamac za trolovanje i Giant Jigheads za ribolov prirodnim mamcima.BALZER

Sve ovo vam približava snove o savršenom ulovu u Norveškoj. Posebno smo ponosni na naša ekskluzivna prava na distribuciju OWNER® udica u Nemačkoj i Austriji. Ovner je bio jedan od prvih proizvođača udica i danas je među najboljima na svetu. Radoznali smo da vidimo na koji način će se ribolov kao sport razvijati u narednih 60 godina. I želimo vam puno radosti i uspeha pored vode. Posetite nas na www.balzer.de. Takođe ćete naći naše isprobane linije proizvoda za ronjenje, klizanje na ledu i hokej na ledu. U ovom duhu, šaljemo vam iskrene pozdrave, Vaš, Dieter i BALZER tim.

Katalog BALZER-a za tekuću 2021 možete pogledati na ovom linku : BALZER Catalogue 2021

 

Autor teksta: Dragan Milošević
www.sportskiribolov.com

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *